Reklama / Advertisement

I tako je počela svadja

1) I tako je počela svađa…
Pitao sam svoju ženu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15€. Rekla je da ne može i onda je, bez mog pitanja, kupila dnevnu kremu za 65€. Rekao sam joj da bi joj gajba piva više pomogla da se oseća lepom.

2) I tako je počela svađa…
Pre par dana sam pitao zenu gde bi volela da idemo za godisnjicu braka. Rekla je: „Negde gde davno nisam bila.“ Predlozio sam joj kuhinju.

3) I tako je počela svađa…
Dok sam gledao omiljenu emisiju, žena je sela kraj mene i pitala: „Šta ima na TV-u?“ – „Prašine…“, rekao sam joj.

4) I tako je počela svađa…
Žena mi je pomogla da joj odaberem rođendanski poklon. Rekla je da želi „nešto crveno, što od 0 do 130 dostiže za 3 sekunde.“ Kupio sam joj vagu.

5) I tako je počela svađa…
Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: „Osećam se užasno; stara sam, debela i grozna. Odmah da si mi dao kompliment!“ Rekao sam joj da joj oči još uvek savršeno funkcionišu.

6) I tako je počela svađa…
Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih je bio pijan, ali nije prestajao da ređa čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. „Naravno,“ rekla je, „dugo smo bili zajedno i kad smo se razišli, počeo je da pije i od tada nije prestao.“ Rekao sam: „Ko bi rekao da će toliko dugo da slavi…“

Prikaži Vic iznenađenja
Pogledajte sve viceve u kategoriji: Razni vicevi
Reklama / Advertisement